28.3.2016

Tilannepäivitys

Heipähei taas pitkästä aikaa!

Minusta tuntuu, että olisi tilannepäivityksen aika, nimittäin en enää kohta itsekkään pysy kärryillä, että missä mennään. Nimittäin; lauantaina oli mun viimeinen työpäivä! Tämä siis luonnollisesti kertoo siitä, että muutto alkaa olla jo melko lähellä. Muutto tapahtuu siis tällä viikolla, tarkkaa päivää ei ole vielä kuitenkaan lyöty lukkoon (ei sillä, hyvä niin, koska ainuttakaan tavaraa en oo vielä pakannu).

Lauantain viimeinen työpäivä oli haikea, sillä tuntui todella omituiselta, kun kaikki toivottelivat hyviä jatkoja ja antoivat heippahaleja. Nytkö en enää olisikaan täällä töissä? Suhteellisen monta vuotta kuitenkin takana näiden aivan huikeiden työkavereiden kanssa ja nyt en enää näkisikään heitä joka päivä. Ja mikä pahinta, kaikki tuntuu niin lopulliselle. Ehkä juuri se LOPPU pelottaa minua. Olen kuitenkin ihan hurjan kiitollinen siitä, kun olen saanut työskennellä juuri tässä kyseisessä työpaikassa ja juuri näiden tiettyjen ihmisten kanssa. En olisi voinut toivoa parempaa! Joten työkamut, jos luette tätä; KIITOS. Koko sydämeni pohjasta.

Töiden loppumisen jälkeen on ollut vähän epätodellinen ja tyhjä olo. Ei tarvitsekaan aamulla lähteä töihin, vaan täytyy itse keksiä päivän sisältö. Onneksi oli pääsiäinen ja äiti ja sisko olivat kotona, joten sitä tekemistä luonnollisesti oli. Mutta entäs nyt, kun muuton jälkeen onkin ihan yksin? Ei voi kuin toivoa, että sitä sisältöä löytyy elämään myös yksin ollessa. Tietysti pääsykokeisiin lukeminen tuo elämään oman sisältönsä, mutta täytyyhän sitä tehdä jotain muutakin kun vain lukea pääsykokeisiin. No mutta tätä on turha murehtia vielä tässä vaiheessa. Sen näkee sitten, kun on muuttanut, että miten se elämä uudella paikkakunnalla lähtee siitä muovautumaan.

Innolla kuitenkin edelleen uusia tuulia kohti! Blogin suhteenkin hieman uusia suunnitelmia, joista lisää sitten muuton jälkeen!Kiitos juuri sinulle, kun olet mukana mun elämän uusissa tuulissa!

Kuulemisiin, Heidi

2 kommenttia:

 1. Alusta asti oon seurannu blogiasi ja nyt on kyllä pakko vihdoin kommentoida :D
  Sun tekstejä on mukava lukea ja niistä tulee aina hyvälle mielelle.
  Innolla jään odottamaan seuraavia postauksia ja videoita!
  Ps. Oli muuten kivasti toteutettu tuo viimeisin videosi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläpä piristi päivää kommenttisi! Ihan superisti kiitoksia!😊 Kommentoi ihmeessä rohkeasti toivomuksia blogin suhteen, sillä haluaisin toteuttaa seuraajille mieluista sisältöä! Mut videoita on ehdottomasti luvassa lisää!😉

   Poista