21.9.2015

Viikonlopun kuulumisia

Hei taas sinne ruudun toiselle puolelle! Jälleen yksi viikonloppu vain vilahti silmissä. Viikonloppuvapaat ovat meikäläiselle harvinaista herkkua ja kun sellainen kohdalle sattuu, viikonloppu vain vilahtaa ohi. Takana on kuitenkin aivan ihana viikonloppu, joka antoi minulle taas paljon energiaa uuteen viikkoon.





Lauantaina lähdimme äitini ja siskoni kanssa Kuopioon teatteriin. Vierailin ensimmäistä kertaa Kuopion kaupunginteatterissa remontin jälkeen ja ai että miten uusi ja raikas olikaan remontoitu teatteri. Kävimme katsomassa teatterissa kokoperheen fantasiaklassikon Ihmemaa Oz:in. Ihmemaa Oz oli kevyttä katsottavaa, josta tuli tosi hyvälle tuulelle. Teatterin kehitys on kyllä valtavaa ja erityisesti Kuopion kaupunginteatterissa panostus yhteen näytelmään on valtava. Lavasteet ja puvut jo pelkästään ovat katsojalle elämys, unohtamatta näyttelijöiden upeaa eläytymistä. Mikä erikoista teatterissakin pystytään jo nykypäivänä hyödyntämään 3D teknologiaa ja myös teatteria katsotaan 3D-lasit päässä.

Lauantai-ilta puolestaan sisälsi äiti-tytär laatuaikaa, sillä siskoni jäi kaverinsa luo yöksi, joten palattuamme kotiin kävimme äitini kanssa lenkittämässä koiran, jonka jälkeen saunoimme ja herkuttelimme hieman televisiota katsellessa. Väsähdimme molemmat aikaisin ja netflix-elokuvien katselun sijaan, oma sänky veti puoleensa ja painauduimme molemmat nukkumaan jo ennen yhtätoista. 




Sunnuntaina sai nukkua pitkään ja sängyssä tuli makoiltua puoleenpäivään saakka. Oli ihanaa pitkästä aikaa vain olla ja rentoutua. Päivällä kävimme perhetuttujen luona syntymäpäiväjuhlilla, jonka jälkeen syötiin yhdessä äidin ja siskon kanssa maittavat tortillat. Illalla näin ystäviäni lenkkeilyn ja hengailun merkeissä ja olikin ihan mahtava saada tasata kuulumisia pitkästä aikaa. Kuvittelin, että välivuosi toisi paljon lisää aikaa myös kavereiden kanssa hengailuun, mutta ainakin tähän saakka on tullut vietettyä aivan liian vähän aikaa ystävien ja kavereiden kanssa. 



Tänään aamuni alkoi lenkillä meidän koiran kanssa, jonka jälkeen laitoin itselleni aamupalaksi banaani-suklaapuuroa. Nyt hieman aikaa blogille, jonka jälkeen rupean valmistautumaan iltavuoroon. Lisäksi täytyy mainita, että tavoitteenani on pitää ainakin tämän viikon ajan nukkumispäiväkirjaa. Haluan vertailla virkeystasoani eripituisten yöunien jälkeen ja selvittää, mikä on paras määrä unta juuri minulle. Viimeaikoina olen huomannut, että virkeystasoni herätessä on vaihdellut huomattavasti, joten olen kiinnostunut selvittämään vaikuttaako unen pituus asiaan vai johtuuko vaihtelu jostain muusta. Jos teillä lukijoilla on kiinnostusta kuulla aiheesta lisää, voisin julkaista testin tuloksia myös täällä blogin puolella.


Postauksen kaikki kuvat on otettu Kuopion kaupunginteatterin upeassa ympäristössä.

PS. Ystäväni vinkkasi minulle, että jokin hyvin oleellinen osa blogiani puuttuu. Nyt oikeasta sivusta löytyy lukijat-sarake, jonka kohdalta löytyy myös ”liity tähän sivustoon”-painike, jonka kautta pääsette liittymään blogini lukijaksi, joten eikun seurailemaan!

2 kommenttia:

  1. Oon itekin välivuodella, hohhoijjaa :D Luuli välivuoden olevan joko ahkeraa työntekoa tai mieltä virkistävää matkailua, mutta se on ollut kylä semmosta "no tässä on nyt pari viikkoo töitä" ja "enpä ehi nähä kavereita, vaikka ei olekaan töitä".. Kuopiosta ja täältä seuduilta tuntuu olevan niin hankala löytää töitä. Yks hyvä asia välivuodessa on, että ehtii bloggailla hyvin. Sulla on kaunis blogi ja hyvä idea lähtee kirjoittamaan välivuodesta! :)
    Life à la Annika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia! Ihana kommentti! :) Samanlaiset fiilikset täälläkin. Aika tuntuu katoavan ihan samalla tavalla myös välivuoden aikana kuin kouluaikanakin.. Miksi se aika ei vois vaan pysähtyä hetkeks et ehtis oikeesti tehä jotain!?

      Poista