13.2.2016

Lauantai-ilta + Q&A

Hellurei ja ihanaa viikonloppua! 

Viikko duunia takana ja huomenna sunnuntaina ansaittu vapaapäivä. Tosi ristiriitaiset fiilikset aina vapaapäivien suhteen, koska toisaalta haluais tehdä kaikkea mahdollista, mutta toisaalta haluais olla tekemättä mitään. Fiiliksen pohjalta siis varmaan mennään huomenna.

Tänään päivä meni töissä ja kotiin tullessa siskoni kysyi ensimmäisenä, että lähdetäänkö hakemaan pitsaa. PITSAA? Siitä on ihan sairaan kauan kun ollaan viimeks syöty pitsaa. Voin kyllä kertoa, että hyvää oli! Ruokapöydässä oli taas hymy herkässä, kun pidettiin mammalle some-oppituntia mm. facebook-kuvien ottamisesta.  Silloin kun meillä on hauskaa, niin meillä on sit kans oikeesti hauskaa ja tälläkin kertaa vatsalihakset sai kunnon treenin ja äidiltä valui kyynel silmäkulmasta kun siinä tyttöporukalla kikateltiin. 

Ruuan jälkeen päätettiin siskon kanssa lähteä ajelulle, jotta saataisiin välillä auto lämpimäksi. Oon kyllä niin surkee ajamaan, etenkin talvisin, että ois melkein parempi antaa toi auto jollekkin lainaan talveksi, että sillä tulis ajettua. Mutta nyt kuitenkin ajeltiin, vaikka keli olikin liukas. Oltiin sellaisella autolla liikenteessä, jossa ole aux-liitintä, saatika mitään bluetooth yhteyksiä, joten kuunneltiin hanskalokerosta löytyneitä vanhoja cd-levyjä! Keksittiin pitää kilpailu siitä, että kumpi tunnistaa nopeammin biisin ja laulajan. Sanottakoon kuitenkin, että levyjen omistajalla oli pieni etumatka tässä kisassa, mutta oli kyllä silti ihan mielettömän kiva kisa! 

Nyt saunanraikkaana uusien blogijuttujen ideointia ja siitä puheen ollen pyytäisinkin teitä jättämään tämän postauksen kommenttiboksiin mahdollisimman paljon kysymyksiä minulle! Kaikki kysymykset maan ja taivaan väliltä siis KOMMENTTIBOKSIIN, kiitos. Ajatuksena ois siis toteuttaa Q&A - kysymykset ja vastaukset-postaus ja ei vastauksia ilman kysymyksiä, joten nyt kysymyksiä tulemaan! Mitä enemmän kysymyksiä sen parempi!



Nyt oikein leppoisaa viikonlopun jatkoa sinne ruudun toiselle puolelle, kuulumisiin!

PS. Oikein ihanaa ystävänpäivää


6 kommenttia:

  1. Mitkä ovat lempielokuvasi, mitkä ovat jääneet mieleen ja mitä leffoja et ole vielä katsonut mutta haluaisit katsoa?

    VastaaPoista
  2. Minkälaisia tulevaisuuden suunnitelmia/haaveita sinulla on? Mikä olisi unelmiesi ammatti/työ

    VastaaPoista
  3. treenaatko jotenkin? Miten usein?

    VastaaPoista
  4. Oletko ikinä harkinnut vlogaamisen aloittamista?

    VastaaPoista
  5. Ootko sä aina asunu Nilsiässä?
    Mitä kaikkea sä oot harrastanu?
    Osaakko sanoa,mikä päivä on ollu sun elämän paras päivä?
    Onko sulla idolia tai esikuvaa?
    Mikä on sun motto?

    VastaaPoista
  6. Lapsuuden paras muisto?
    Kerro siskostasi 3 hyvää ja 3 huonos puolta, voit kysyä myös häntä kertomaa! samat sinusta !

    VastaaPoista