23.10.2015

TIME FLIES


Heipä hei sinne ruudun toiselle puolelle! Hiljaista on blogissa ollut nyt lomalla, mutta eilen inspiroiduin hieman kirjoittelemaan. Tänään lähdemme ystäväperheen naisporukan kanssa viikonloppulomalle Vuokattiin, JEE. Olen ihan superinnoissani ja toivon, että saataisiin jotain kuvia siellä siskon kanssa aikaiseksi, koska suurin syy tähän hiljaisuuteen on se, että mulla ei ole kuvia. Mun mielestä on ihan tylsä vaan postata pelkkää tekstiä. Vielä ensiviikko lomaa jäljellä, joten toivoisin että kertoisitte postausideoita tai toiveita blogin suhteen joita voisin toteutella vielä ensiviikon aikana. Mutta mennäänpä nyt siihen postauksen varsinaiseen aiheeseen…



Viestitellessäni eilen toisella puolella Eurooppaa oleskelevan ystäväni kanssa, hän laittoi viestin, joka jäi mietityttämään koko loppupäiväksi. ”Mieti Heidi, siitä on jo viisi kuukautta kun painettiin lakit päähän”. Niin, niinpä tosiaan on. Yksi ilta mietittiin myös äidin kanssa iltapalapöydässä, että iskän kuolemasta tulee ensi kuussa kuusi kuukautta. Puoli vuotta. Tässä lomalla ollessa on tullut huomattua, etteivät päivän tunnit riitä kaikkeen mitä pitäisi tehdä. Enää viikko lomaa jäljellä ja puolet siitä mitä piti tehdä, on tekemättä. Mihin tämä aika oikein häviää?


 
Omat paineeni välivuoteen liittyen johtuvat varmasti juuri siitä pelosta, että välivuoteni menee ”hukkaan” eli en siis saa aikaiseksi tarpeeksi asioita jotka koen tärkeäksi. Vuosi on pitkä aika, joten tuntuu että minun pitää tehdä välivuoteni aikana tärkeitä asioita. Miksi en osaa nauttia vuodesta, joka on tässä ja nyt juuri minua varten? Miksi elämämme yleensä pyörii niin paljon ajan ympärillä? Miksi meillä on aina kiire? Miksi määritämme onnistumisemme ajankulun mukaan? Me elämme tässä ja nyt ja juuri sen takia meidän tulisi nauttia joka ikisestä sekunnista. Jopa niistä sekunneista kun emme tee mitään tärkeää. Niistä sekunneista jolloin vaan ollaan. Ai miksi? No ihan vaan siksi että me voidaan tehdä niin. Lopeta siis kiirehtiminen ja nauti elämästä!



Loppuun vielä pari kappaletta, joissa on todella puhuttelevat, aiheeseen liittyvät sanoitukset.

7 Years - Lukas Graham

Aika - Anna Puu

Do it now - Jasmine Thompson

Kiitos, että tuhlasit hetken tärkeää ja kiireistä aikaasi minun blogini lukemiseen! Hyvää viikonloppua kaikille ja näkemisiin!

PS. Antakaa anteeksi kuvien tai tekstien pomppiminen, Blogger ei selvästikkään tykkää minusta. Jokaikisen tekstin julkaiseminen on yhtä taistelua ulkoasun kanssa. Ehkä se vielä joskus onnistuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti