18.12.2015

Lähtölaskenta jouluun - 5. osa

Heipparallaa! Mitä sinun perjantaihin kuuluu? Minun perjantaihin kuuluu ainakin viimeisistä joululahjoista panikoimista. Viikonloppuna täytyisi vielä käydä ostamassa muutamat lahjat ja löytää kivat pakettikortit paketteihin. Viime tingassa iskee paniikki; Mitähän sitä vielä ostaisi? Helpottaakseni teidän pohdintaa, ajattelin nyt jakaa muutamat viimehetken lahjavinkit!


1. LAHJAKORTTI - Musiikkia, elämyksiä&kokemuksia vai materiaa? Nykypäivänä lahjakortteja saa melkein mitä varten vaan! Mieti, mistä lahjakortin saaja pitäisi eniten; Rajattomasta musiikkivalikoimasta, aktiviteettilahjakortista josta on hyötyä teille molemmille, suosikkiravintolan ilmaisesta ruoka-annoksesta vai lahjakortista, jonka käytöstä omistajansa saa vapaasti päättää? Muista myös, että omatekemä lahjakortti on myös ihana lahjaidea.


2. OMAVALMISTEINEN LEIVONNAINEN - Tässä lahjassa näkyy sinun kädenjälkesi ja omistautuneisuutesi. Leivo esimerkiksi pipareita tai kakkua ja paketoi herkkuyllätys luovan hauskasti. Omaperäinen sekä varmasti mieluinen lahja herkkusuille!


3. ARKIPÄIVÄN APUVÄLINE/HYÖTYTAVARA - Nykypäivän ihmisellä on jo lähes kaikkea, mutta erityisesti kodin perusvälineistö uhkaa välillä hieman kulua ja hapristua. Mieti mikä on sinun mielestäsi kodin tärkein varuste ja osta sellainen lahjaksi perheenjäsenelle tai ystävälle. Kokoa esimerkiksi hauska kori keittiötarvikkeita, kuten esimerkiksi lasta ja kapusta sekä leivonta-aineksia. Lahjan ei aina tarvitse olla ylellinen, vaan se voi olla toisinaan myös jotain tuikitavallista, jokapäiväistä kulutustavaraa.

Loppuun pieni muistutus joululahjanostelijoille: Takanasi on rankka vuosi, josta olet selvinnyt niistä huonoista päivistä huolimatta. Myös sinä itse ansaitset saada itseltäsi lahjan josta olet haaveillut kenties koko vuoden ajan. Palkitse siis itsesi ja osta myös itsellesi jotain kivaa kuusen alle odottamaan!

Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. olipa huippu tekstin lopetus. pitäisi tässä kiireessä tosiaan ymmärtää itsensäkin olevan arvokas - jopa palkitsemisen arvoinen. ihanaa joulun odotusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen niin samaa mieltä! Kiitoksia kommentista ja ihanaa joulunodotusta myös sinulle!

      Poista