21.12.2015

Lähtölaskenta jouluun - 8. osa

Heipsan! Tänään on maanantai 21.12. ja kolme päivää jouluun. Tämä päivä käynnistää jouluviikon; toisilla vielä muutama päivä töitä tai koulua ja toiset saavat viettää jo onnekkaina joululomaa. Itselläni on edessä vielä kolmen päivän loppurutistus töissä, mutta ei muutakuin tonttulakki päähän ja joulunkiilto silmissä eteenpäin!

Eilen olimme siskoni kanssa tekemässä vielä viimehetken jouluostoksia Matkuksessa. Kävi ilmi, että minulla oli isompi osa joululahjaostoista tekemättä, ainakin kotiin mukana tulleiden kassien määrän perusteella. Päivä oli kaikin puolin ihana, pienestä ruuhkasta huolimatta. Aivan ensimmäisenä oli tietenkin pakko käydä testaamassa Matkukseen perjantaina saapunut Burger King-ravintola. Täydet kymmenen pistettä uudelle ravintolalle!

Matkuksessa rakastan nimeomaan jouluvalojen tuomaa tunnelmaa. Pidän siitä, kun kauppakeskukset ym. panostavat jouluvaloihin sekä muuhun koristukseen. Kuvailin teille tämän päivän postaukseen muutamat kuvat ihanista jouluvaloista, joten ei muuta kuin nauttikaa näistä ihanista jouluvaloista näin kuvien muodossa, jos ette ole päässeet niitä paikanpäällä näkemään!








Mitä viimehetken toiveita teillä olisi viimeisiin postauksiin? Kaikki toiveet ovat tervetulleita! Mukavaa alkanutta jouluviikkoa ja ihanaa lomaa teille, jotka saatte jo lomailla sekä tsemppiä vielä töissä tai koulussa ahertaville!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti